Hajókirándulások

2017. VODICE PROGRAMOK

 

 

 

Hajókirándulások Vodicéről

 

Krka nemzeti park, vízesés

Indulás: 9 órakor (hétfő, szerda, csütörtök, péntek)

A hajó kb 1,5 óra alatt ér el a vízeséshez, felhajózva a Krka folyó kanyonján. A hajóból kiszállva megtekinthetjük a vízesést, sétálhatunk, strandolhatunk. Hazaérkezés 17 óra körül. A belépőt a nemzeti parkba az ár tartalmazza.

Ár: 300 kn/fő

Gyerek: 0-5 év ingyenes, 5-14 év 165 kn/fő

 

Kornati szigetek

Indulás: 9 órakor (kedd, szerda, péntek, vasárnap)

Kb. 2,5 óra tengeri hajózás után érjük el a nemzeti parkot, ahol a hajó körbejár néhány szigetet, majd kiköt Dugi-otok szigeten, ahol az Ezüst tó található. Lehetőség van a szigeten sétálni, strandolni a belső tóban. Ebéd (sült hal/ hús saláta, bor) a hajón, hazaérkezés 18 óra körül.

Ár: 300 kn/fő (ebéddel,belépővel)

Gyerek: 0-5 év ingyenes, 5-14 év 50 %

 

 

Kisbuszos kirándulások

 

Krka nemzeti park, vízesés

Indulás: 9 órakor

A kisbusz kb fél óra alatt éri el a nemzeti park bejáratát, ahonnan a park kishajójával juthatunk el a vízesésig. A hajóból kiszállva megtekinthetjük a vízesést, sétálhatunk, strandolhatunk. A busz 5 órakor indul vissza. (A hajók minden fél órakor indulnak, a kisbuszt kegkésőbb a 4.30-as hajóval érhetjük el. A belépő a nemzeti parkba fejenként 95 kuna.)

Ár: 110 kn/fő (min. 6, max. 8 fő)

 

Fél napos kirándulás Zadarba (idegenvezetéssel)

Indulás: 8.30

Az út Zadarba kb 1 órás. Az érkezés után a városnézés 11.30-ig tart, ezalatt végigsétálunk a városfal mellett és megtekintjük a Szent Donát-templomot és a Szent Anasztázia katedrálist. A városnézés utáni szabad program alatt megebédelhetünk Zadar hangulatos éttermei egyikében. A busz 2-kor indul vissza Vodicére.

Ár: 180 kn/fő (min. 6, max. 8 fő)

 

Kishajós kirándulás a környező szigetekhez

Indulás: 9 órakor

A kiránduláson egy 12 fős gumitestű motorcsónakkal hajókázhatunk a környező szigetek között egész nap. A kirándulás alatt kipróbálhatjuk a vízisíelést és fánkozhatunk is. A hajó napközben kiköt, így lehetőségünk van strandolásra, búvárkodásra. Vodicére 5 óra fele érkezünk vissza.

Ár: 460 kn/fő (min. 8, max. 12 fő)